Kitreli İlkokulu

Vizyon: Milli Kültürü özümsemiş,başarıda sınır kabul etmeyen örnek bir okul olmak.

Misyon: Atatürkçü düşünceye önem veren, yaratıcı ve özgürce düşünen, milli ve manevi duyguları kuvvetli, öğrenmeyi öğrenen ve öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, demokrasi ilkelerini özümseyen, araştırmacı ve sorgulayıcı, insan hak ve hürriyetlerine saygılı, görev ve sorumluluklarının bilincinde bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2007-2008 İlkokullar arası Bilgi Yarışması 1.liği 2010-2011 Münazara Yarışması 1.liği 2018 İlkokullar arası İlçe geneli Satranç Turnuvası 2.liği 2019-2020 Öğretmeler arası Voleybol Turnuvası ilçe 2.liği

Saatler: 09.00-14.30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla İl ve İlçe merkezine ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz KİTRELİ 7´DEN 70´E OKUYOR projesini sürdürmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuz 3 bağımsız şubeden oluşmaktadır. 1 ve 2.sınıflar birlikte, 3. ve 4. sınıflar birlikte eğitim görmektedir. 2 Sınıf Öğretmeni 1 Okul öncesi Öğretmeni görev yapmaktadır.

Telefon - (0388)4134116

WEB - https://kitreliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kitreli İlkokulu Köprübaşı Mah. Atatürk Cad. No18 / Kitreli Köyü/ Çiftlik/NİĞDE

Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Normal Okulumuz 3 bağımsız şubeden oluşmaktadır. 3 Sınıf Öğretmeni 1 Okul öncesi Öğretmeni görev yapmaktadır. Okul Öncesi: 14 öğrenci mevcut 1.Sınıf:10 öğrenci 2.Sınıf:6 öğrenci 3.Sınıf:9 öğrenci 4.Sınıf:10 öğrenci

Yerleşim Yeri - Niğde’ye 53 km, Aksaray’a 45 km, Nevşehir’e 71 km uzaklıkta olan kasabamızda başlıca geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Bunun yanında küçük ticari kuruluşlarda vardır.

Ulaşım ilçeye ve il merkezine hergün otobüs seferi vardır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla İl merkezine ve İlçe merkezine ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 15 km, İl merkezine yeni açılan yoldan 53 Km.